Blog
Smartbooqing Werkt Samen met
FIT Administraties om hun Facturatieproces te
Automatiseren en Optimaliseren

Hengelo, Nederland: 19 mei 2022 – Smartbooqing, een toonaangevende aanbieder van platforms en oplossingen voor boekhoudkundige diensten, heeft vandaag haar samenwerking aangekondigd met FIT Administraties, een toonaangevend administratiekantoor in Alkmaar, Nederland. FIT Administraties is een jonge en ambitieuze organisatie en zal gebruikmaken van het Smartbooqing-platform om de verwerking van hun facturen te automatiseren en te optimaliseren. De samenwerking stelt FIT Administraties in staat om haar bedrijfsmodel exponentieel te schalen met geavanceerde boekhoudmogelijkheden.
Smartbooqing behandelt de geautomatiseerde boekhouding van facturen met veel verschillende geavanceerde functies voor zeer geautomatiseerde verwerking, resulterend in een ongeëvenaarde kwaliteit en productiviteit voor FIT Administraties om facturen beter en eenvoudiger te verwerken voor hun klanten in de administratie. Aangedreven door Smartbooqing, heeft FIT Administraties plannen om de kwaliteit van de administratie te verbeteren en betalingen eenvoudiger te maken voor hun klanten.
Bij FIT werken we constant aan automatisering en optimalisatie. Voor de verwerking van onze facturen gebruiken we Smartbooqing. Via dit platform zijn zowel levering via Peppol als autorisatie van facturen mogelijk. Naast deze twee functies heeft Smartbooqing vele handige functies, zodat we facturen beter en eenvoudiger kunnen verwerken in de administratie.
~ Tim Wiebering

Over
Smartbooqing

Smartbooqing geeft haar klanten de kracht om ‘Digitaal te Denken’ via haar reeks platforms die een modulaire aanpak gebruiken om organisaties over te zetten naar een geheel digitaal ecosysteem door 100% automatische factuurverwerking te bieden met automatische controles en validaties. Bij Smartbooqing geloven we sterk dat geautomatiseerde boekhouding de toekomst van boekhouding is en daarom zijn we in lijn met deze revolutie door een zeer intelligente oplossing op basis van machine learning en kunstmatige intelligentie te bieden, die niet alleen zorgt voor een ROI-verhoging van 3x, maar ook voor transparantie, nauwkeurigheid en snelheid.
 

Ga naar www.smartbooqing.com om te bekijken hoe Smartbooqing jouw onderneming kan helpen om ‘Digitaal te Denken’.

Over FIT administraties

FIT administraties is een innovatieve administratieorganisatie die een betere klantbediening realiseert door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën en processen. Zie www.fitadministraties.nl voor meer informatie.