Succesverhalen

Tim Wiebering
FIT Administraties

“Bij FIT zijn we altijd bezig met automatisering en optimalisatie. Voor de verwerking van onze facturen maken wij gebruik van Smartbooqing. Via dit platform zijn zowel levering via Peppol als autorisatie van facturen mogelijk. Naast deze twee functies kent Smartbooqing veel herkenningspunten, waardoor wij facturen voor u beter en makkelijker kunnen verwerken in de administratie”

Anders Wasén
CTO, Qvalia Group AB

“Als gebruiker van Smartbooqing zijn wij bij Qvalia zeer tevreden over de dienstverlening op het gebied van factuurscanoplossingen. De betrouwbaarheid en toegankelijkheid van de service zijn van topklasse, evenals het niveau van ondersteuning en expertise van het team.”

Nelson Cunha
Managing Consultant, Steltix

“Samen met Smartbooqing hebben we meerdere commerciële kansen over de hele wereld kunnen bieden en creëren. Smartbooqing is een waardevolle partner geweest om ons te helpen ons product Steltix APA naar een geheel nieuw niveau te tillen. Bij projecten die we tot nu toe hebben omarmd, zou ik de snelle reactie op wijzigingsverzoeken en de kwaliteit van het scannen willen benadrukken. Naar mijn mening een betere scankwaliteit dan die van sommige van onze oudere partners. Smartbooqing is momenteel mijn doorverwijzing en voorkeurspartner bij elke APA-implementatie.”