Welkom bij
SMARTBOOQING!

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van digitale facturering en boekhoudtechnologie. Met een sterke focus op automatisering en innovatie stellen we bedrijven en accountantskantoren in staat om hun processen te stroomlijnen, de productiviteit te verbeteren en opmerkelijke efficiëntiewinsten te behalen.
Smartbooqing is opgericht in 2008 en is snel uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor bedrijven en accountantskantoren van over de hele wereld. We hebben een sterke reputatie opgebouwd voor onze geavanceerde technologie, uitstekende ondersteuning en resultaatgerichte aanpak. Onze klantenkring bestaat uit toonaangevende wereldwijde accountantskantoren en bedrijven in verschillende sectoren, die de transformerende kracht van onze oplossingen hebben ervaren.
Als bedrijf zijn we toegewijd om voorop te blijven lopen in technologische ontwikkelingen en voortdurend te evolueren om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. We investeren in onderzoek en ontwikkeling, werken samen met experts uit de branche en zoeken actief naar feedback van onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen innovatief en toonaangevend blijven.

Onze
missie

Bij Smartbooqing is onze missie om de manier waarop bedrijven hun facturerings- en boekhoudactiviteiten beheren te revolutioneren. We geloven in de kracht van technologie om complexe taken te vereenvoudigen en nieuwe niveaus van productiviteit te ontsluiten. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning en robotprocesautomatisering (RPA), hebben we een reeks slimme oplossingen ontwikkeld die tastbare resultaten opleveren voor onze klanten.

Onze
oplossingen

We bieden verschillende intelligente oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven en accountantskantoren. Onze state-of-the-art oplossing, Switch Go Digital, is een uitgebreid platform dat de factureringsprocessen van je bedrijf digitaliseert, met naadloze integratie, nauwkeurige gegevensvastlegging en probleemloze automatisering. Met Switch Go Digital kun je afscheid nemen van handmatige gegevensinvoer, fouten verminderen en een aanzienlijke productiviteitsboost ervaren.

Voor accountantskantoren bieden we gespecialiseerde tools en functies die aansluiten bij de unieke eisen van de branche. Onze oplossing stelt accountantsprofessionals in staat om sneller klantfacturen te verwerken, handmatige beoordelingen te minimaliseren en de algehele servicekwaliteit te verbeteren. Door onze technologie te omarmen, kunnen accountantskantoren hun efficiëntie verbeteren, hun klanten beter van dienst zijn en voorop blijven in een steeds digitalere wereld.

Onze cultuur

Bij Smartbooqing ligt een levendige en inclusieve cultuur aan de basis, die innovatie, samenwerking en voortdurend leren stimuleert.
We streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze getalenteerde teamleden succesvol kunnen werken en hun beste ideeën kunnen presenteren. We hechten waarde aan diversiteit en geloven dat diverse perspectieven leiden tot betere resultaten. Onze cultuur moedigt open communicatie, teamwork en een gedeelde passie voor het transformeren van de wereld van facturering en boekhouding door middel van technologie.

Diversiteit en inclusie

We vieren diversiteit en geloven dat een diverse personeelsbezetting leidt tot rijkere ervaringen, sterker creativiteit en betere probleemoplossing. We zijn er trots op een inclusieve omgeving te bevorderen waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en gemachtigd voelt om hun beste bijdrage te leveren. We bevorderen actief gelijke kansen en streven ernaar een werkomgeving te creëren die de diverse wereld weerspiegelt die we van dienst zijn.

Innovatie en samenwerking

We koesteren een cultuur van innovatie waarin creativiteit tot bloei komt en nieuwe ideeën worden omarmd. Onze teamleden worden aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken, de status quo uit te dagen en hun unieke perspectieven bij te dragen. We geloven dat de beste oplossingen ontstaan door samenwerking en we waarderen de input van ieder teamlid.

Werk-Privé balans

We begrijpen het belang van een gezonde balans tussen werk en privé. We geven prioriteit aan het welzijn van onze teamleden en bieden een ondersteunende omgeving die flexibiliteit aanmoedigt en een gezonde integratie van werk en persoonlijk leven bevordert. We geloven dat een evenwichtige levensstijl leidt tot gelukkigere en gemotiveerdere medewerkers.

Voortdurend leren en groeien

We zijn toegewijd aan de persoonlijke en professionele groei van ons team. We bieden mogelijkheden voor voortdurend leren, vaardigheidsontwikkeling en vooruitgang binnen het bedrijf. Onze medewerkers worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën in de branche, zodat we voorop blijven lopen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We zijn toegewijd aan het maken van een positieve impact op de samenleving en het milieu. We nemen actief deel aan initiatieven voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven en ondersteunen doelen die in lijn zijn met onze waarden. Of het nou gaat om liefdadigheidsbijdragen, vrijwilligerswerk of milieubewuste praktijken, we streven ernaar verantwoorde bedrijfsburgers te zijn.

Ons managementteam

Marco
Freriksen

Co-Founder
& CEO

Shweta
Lodaya

Co-Founder

Patrick C.W.
Hansen

Chief Revenue
Officer

Mittal
Patel

Head of
Recruitment

Vinod
Danekar

Head of
Development

Anand
Bhutada

Head of
Operations

Waarom kies je voor ons?

Bij Smartbooqing onderscheiden we ons van de concurrentie door onze geweldige toewijding aan excellentie, voortdurende innovatie en uitzonderlijke klantenservice. Hier zijn een aantal redenen waarom bedrijven en boekhoudkundige firma’s ons kiezen als hun voorkeurspartner:
Onze oplossingen zijn gebouwd op geavanceerde technologie, waaronder machine learning-algoritmen, RPA en intelligente gegevensverzameling, wat zorgt voor nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid.
We begrijpen dat ieder bedrijf unieke eisen heeft. Daarom integreren onze oplossingen naadloos met de belangrijkste boekhoudpakketten en kunnen ze worden aangepast aan je specifieke werkstromen.
Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd klaar om je bij iedere stap van het proces te helpen. Van de eerste implementatie tot voortdurend onderhoud, zijn we toegewijd aan het bieden van snelle, persoonlijke ondersteuning en het waarborgen van je succes.
We zijn gepassioneerd om meetbare resultaten aan onze klanten te leveren. Onze oplossingen zijn ontworpen om efficiencywinst, kostenbesparingen en verbeterde productiviteit te stimuleren, wat leidt tot een tastbaar rendement op investering.
Onze staat van dienst spreekt voor zich. Veel toonaangevende wereldwijde boekhoudkundige firma’s en bedrijven hebben ons hun facturerings- en boekhoudprocessen toevertrouwd, waarbij ze profiteren van onze krachtige functies en expertise.

Neem contact met ons op

Ontdek hoe onze slimme oplossingen je facturering en boekhoudpraktijken kunnen transformeren.
Als je vragen hebt of als je specifieke eisen wil bespreken met ons, dan staat ons team klaar om je van dienst te zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en start een digitale transformatie die je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.