Smartbooqing

is een totaaloplossing die je
bedrijf digitaliseert en de
deur naar groei opent
Ontgrendel hogere kwaliteit, productiviteit en ondersteuning voor digitalisering met Smartbooqing, je uitgebreide oplossing voor het digitaliseren van je bedrijf en het versnellen van je pad naar succes.

Efficiëntie transformeren met de RPA-oplossingen van Smartbooqing

Ervaar een stevige boost in de efficiëntie van jouw kantoor door de innovatieve functies van Smartbooqing.
De facturen worden 100% gedigitaliseerd en automatisch verwerkt op regelniveau.
Jouw inkoop- en boekhoudteams hoeven niet voortdurend de uitdaging aan te gaan van tijdrovende en foutgevoelige gegevensinvoer!

Smartbooqing legt gegevens vast, verbetert en verwerkt deze met nauwkeurigheid en maakt beoordelingen en validaties mogelijk.

Upload altijd en overal

Met de Switch Go Digital-app kun je facturen en bonnetjes altijd en overal uploaden. Deze bestanden worden vervolgens volledig automatisch verwerkt in jouw administratie. Zo hoef je je bonnen niet meer zelf te bewaren en voorkom je dat ze verloren gaan.

Een soepele autorisatiestroom

Hebben jouw facturen interne autorisatie nodig tijdens het verwerkingsproces? Smartbooqing biedt je de mogelijkheid regels te creëren voor het documentproces en autorisaties. Autorisatieregels kunnen worden aangepast op basis van jouw voorkeursparameters – klanten, waarde, werknemershiërarchie en nog veel meer!

We integreren nauw samen met

accounting
visma
twinfield
Accountview
AFAS
unit4
Snelstart
xreo