Heb je een vraag?

Wat is Smartbooqing?

Smartbooqing specialiseert zich op factuurverwerking, en dat doen wij als de beste. Zodra je facturen bij ons in de portal staan verwerken wij deze op regelniveau en boeken deze na een korte review boekt in het boekhoudsysteem.

Verwerkt Smartbooqing UBL bestanden?

Ja. Facturen die worden verzonden in Universal Business Language (UBL) formaat worden door Smartbooqing moeiteloos verwerkt. Voor UBL is Smartbooqing partner van het Pan-Eurpoean Public Procurement Online netwerk (PEPPOL).

Hoe lever ik een bestand aan?

Bestanden aanleveren is een peulenschil. Stuur je bestanden via een speciaal smartbooqing e-mailadres, upload deze direct in de portal of stuur ze naar onze Smartbox.

Hoe dien ik een bestand in?

Moet ik witvellen tussen facturen stoppen om facturen te onderscheiden? Een van de grootste onderscheidende factoren van Smartbooqing is dat facturen niet meer worden aangeleverd.

Hoe gaat Smartbooqing om met BTW tarieven?

Smartbooqing herkent praktisch alle BTW tarieven. Heeft u een factuur met verschillende BTW tarieven op 1 factuur? Dan verwerken wij alle verschillende BTW tarieven op de factuur.

Herkent Smartbooqing handgeschreven aantekeningen?

Ja. Smartbooqing herkent handgeschreven teksten op facturen. Deze facturen worden weergegeven op de batch rapportage.

Met welke boekhoudpakketten integreert Smartbooqing?

Smartbooqing integreert met alle grote boekhoudpakketten. Bekijk welke pakketten dit zijn op onze integraties pagina.

Is Smartbooqing een Scan en Herken oplossing?

Misschien een klein beetje. Smartbooqing maakt gebruik van Optical Character Recognition (OCR) de techniek die gebruikt wordt voor Scan en Herken. Waar OCR voor Scan en Herken oplossingen dé techniek is gebruikt Smartbooqing OCR eigenlijk alleen om te bepalen wat wij met de factuur moeten doen. Onze zelfontwikkelde ICAP technologie gaat daarna met de factuur aan de slag.

Kan ik meerdere documenten tegelijk aanleveren?

Ja. Stuur zoveel facturen tegelijk als je wilt.

Kan ik de status van de door mij ingestuurde facturen zien?

Natuurlijk! Wij vinden onze performance belangrijk. In onze portal zie je precies welke facturen worden verwerkt, wat de status van deze facturen is én hoe het systeem voor jouw administratie(s) presteert.

Herkent Smartbooqing dubbele facturen, herinneringen en spookfacturen?

Zeker! Smartbooqing is niet voor niets de slimste factuurverwerker ter wereld. Smartbooqing herkent wanneer jij per abuis een dubbele factuur instuurt. Wij handelen deze af als dusdanig en wordt deze uiteraard niet dubbel verwerkt.

Daarnaast herkent Smartbooqing of er een herinnering naar de portal wordt gestuurd en hebben wij een uitgebreide database om spookfacturen te herkennen.