Smartbooqing voor Accountants

Smartbooqing streeft er naar om u als accountant zo min mogelijk tijd kwijt te laten zijn aan uw documentenstroom. Ons zelf lerende systeem zorgt ervoor dat u enkel de facturen in hoeft te zien die dat vereisen. Hierdoor houdt u kostbare tijd over voor uw klanten.

Wanneer u voor Smartbooqing kiest kunt u binnen 10 minuten beginnen en de eerste stappen zetten in het volledig digitaliseren van uw kantoor.

Sneller Koppelen

Smartbooqing richt uw administratie automatisch in. Facturen worden direct goed verwerkt.

Sneller Beginnen

Door de intuïtieve besturing hebben uw medewerkers Smartbooqing snel onder de knie.

Sneller Reviewen

Alle documenten worden 100% automatisch verwerkt dus een                 minimale review volstaat.                          

Als uw administraties in één overzicht

Omdat Smartbooqing koppelingen heeft met alle grote boekhoudpakketten kunnen nieuwe Administraties eenvoudig worden geïmporteerd en ingericht. Smartbooqing geeft al deze administraties vervolgens weer in één overzicht en laat zien waar uw aandacht vereist is. Hierdoor kunt u als accountant efficiënter werken.

Altijd en over uploaden

De Smartbooqing app biedt uw klanten de mogelijkheid om facturen en bonnetjes altijd en overal te uploaden naar het portaal. Deze bestanden worden vervolgens volautomatisch toegevoegd aan de desbetreffende administratie. Hierdoor Krijgt u uw bestanden snel en uniform aangeleverd van uw klanten.

Download de Smartbooqing app hier

Een soepele autorisatieflow

Is het voor een deel van de facturen nodig dat deze geautoriseerd worden? Binnen Smartbooqing kunt u zelf instellen welke facturen geautoriseerd moeten worden. Het kan hierbij gaan om facturen van een bepaalde administratie of facturen boven een bepaald bedrag. 
Vervolgens kunt u per regel instellen welke medewerker de autorisatie moet uitvoeren. Zo richt u uw organisatie zo efficiënt mogelijk in.

exact logo smartbooqing
visma logo smartbooqing
Twinfield-SBQ
accountview logo smartbooqing
afas logo smartbooqing
Unit 4 integratie

Digitaliseer uw klanten

Voor de digitalisering van uw klanten bent u mede afhankelijk van diens relaties. Smartbooqing helpt u bij het vinden van relaties op de verschillende platformen zoals Peppol en Storecove en haalt vervolgens de facturen van deze relaties voor u binnen. Voor de relaties die nog geen gebruik maken van e-facturen heeft Smartbooqing de mogelijkheid om doelgerichte campagnes in te zetten om ook deze relaties over te laten gaan tot e-facturatie.