SmartBooqingSmartBooqing

Combineer volledige digitalisering
en automatisering door gebruik
van artificial intelligence

Nu kun je facturen consistent verwerken met hogere kwaliteit en veel sneller!

Artificial Intelligence op zijn Best: Ontketen de Kracht van Slimme Algoritmes en Automatisering

SmartBooqing benut de kracht van AI en Machine Learning om moeiteloos complexe facturen te verwerken, zelfs op regelniveau. Onze intern ontwikkelde ICAP (Intelligent Cognitive Accounting Platform) technologie zorgt voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid en efficiëntie bij het verwerken van zowel papieren als digitale facturen.

Moeiteloze verwerking voor ieder document type

Doordat SmartBooqing enerzijds met e-facturen werkt en tevens alle inkomende scans digitaliseert werkt het altijd met digitale documenten ongeacht het formaat of de oorsprong. Door het werken met volledig digitale documenten in combinatie met de meest geavanceerde automatisering levert SmartBooqing foutloze resultaten op waardoor het waardevolle tijd en moeite bespaart.

Op maat gemaakte oplossingen voor iedere sector

We begrijpen dat iedere sector unieke eisen heeft. De intelligente technologie van SmartBooqing herkent de sectorspecifieke administraties en werkt vervolgens met de juiste configuratie en suggesties. Of je nou in de horeca, farmacie, detailhandel of productie zit, ons systeem zorgt voor sectorgerichte werkwijzen en methodieken.

Ontketen supersnelle verwerking in iedere sector

SmartBooqing blinkt uit in het snel verwerken van facturen, ongeacht je sector. Voeg je bij de top performers in de SmartBooqing familie en ervaar razendsnelle, nauwkeurige verwerking.

Documenten / uur in de horeca

Documenten / uur in pharma

Documenten / uur in retail

Documenten / uur in productie

SmartBooqing is een innovatieve, baanbrekende cloud oplossing die de boekhouding voor organisaties van iedere omvang versnelt, vereenvoudigt en verbetert!

Het biedt verbeterde factuurverwerking op regelniveau wat leidt tot een betere kwaliteit en minder handmatige inspanning. Of het nou gescande of digitale facturen zijn, ze worden op een geavanceerd niveau verwerkt.

300% Meer Kwaliteit

Best in zijn klasse technologie zorgt ervoor, dat documenten uniform worden verwerkt op een gedetailleerd niveau. Hoge Kwaliteit: factuurregels, kortingen, investeringen en privé worden altijd correct verwerkt. Documenten worden consistent en uniform geboekt. Controles, validaties en meldingen voor kwaliteitscontrole zorgen voor behoud van hoge kwaliteit.

100% Digitaal

De enige oplossing die ervoor zorgt dat alle documenten met 100% nauwkeurigheid worden gedigitaliseerd, zelfs op regelniveau! Verwerkt zelfs ongescheiden, ongesorteerde documenten indien nodig. SmartBooqing is klaar voor UBL en ondersteunt alle systemen voor de levering van digitale facturen.

200% Geautomatiseerd

Documenten, zowel inkomend als uitgaand, worden automatisch gedistribueerd en zijn controleerbaar (met Peppol). Documenten worden automatisch verwerkt, inclusief hun codes, dimensies, controles en validaties.

400% Meer productiviteit

SmartBooqing zorgt ervoor dat kostbare middelen kunnen worden vrijgemaakt voor kritischer werk, terwijl alle documenten worden gecontroleerd, gevalideerd en gecontroleerd aan de hand van strenge normen. SmartBooqing controleert alles nauwkeurig en geeft aan welke documenten nog een snelle controle vragen en waarom. De veel hogere kwaliteit zorgt voor minder controle en aanpassingen, wat tijd bespaart. Het organiseert automatisch je administratie. Je eerste factuur wordt direct verwerkt! Biedt uniformiteit in relaties, gedurende het hele jaar en, indien gewenst, zelfs over meerdere administraties!

SmartBooqing en digitale facturatie

SmartBooqing is klaar voor UBL en ondersteunt alle systemen voor de levering van digitale facturen. Met het Smartbooqing programma kun je in een paar stappen overschakelen naar een complete digitale factuurstroom.

Ongeëvenaarde expertise en
geavanceerde functies

expert

Deskundige verwerking

SmartBooqing blinkt uit in het verwerken van zowel eenvoudige als geavanceerde facturen, wat zorgt voor nauwkeurige en efficiënte verwerking.
processing

Geavanceerde automatisering

Ervaar veel sterk geautomatiseerde functies die je volledige boekhoudproces vereenvoudigen.
enrichments

Verrijking en waarschuwingen

Profiteer van ingebouwde kostencodes, projectcodes en automatisch gegenereerde samenvattingen met controles en waarschuwingen.
unmatched quality

Ongeëvenaarde kwaliteit en productiviteit

Onze uitzonderlijke mate van automatisering staat garant voor ongeëvenaarde kwaliteit, productiviteit en resultaten.

We integreren naadloos met

accounting
visma
twinfield
Accountview
AFAS
unit4
Snelstart
xreo