Blog
Smartbooqing vertelt
je op 19 april over
robotboekhouden!

Op 19 april organiseert GBNED voor het eerst een seminar over robotiserende boekhouding. Het doel van deze middag is om accountants en administrateurs inzicht te geven in het vakgebied van robotiserende boekhouding en aanverwante onderwerpen zoals PSD2, Blockchain en elektronisch factureren.

Robotiserende Boekhouding ontzorgt

Robotiserende boekhouding is een breed concept en omvat functionaliteiten die bedoeld zijn om ondernemers “te ontzorgen”. Hierbij kun je denken aan het automatiseren van handmatige taken zoals onnodig het opnieuw typen van factuurregels. Dit werk neemt niet alleen onnodig veel tijd in beslag, maar schept ook de mogelijkheid van fouten en inconsistenties.

Tijdens deze middag zullen verschillende professionals van onder andere Exact Online, KPMG en Smartbooqing hun visie delen op het landschap van robotoplossingen en de impact op bedrijfsvoering.

Robotiserende boekhouding in de praktijk

Natuurlijk klinken visies en theorieën altijd geweldig, maar hoe werkt robotiserende boekhouding in de praktijk? In de huidige markt groeit de papieren factuurstroom nog steeds sneller dan de adoptie van UBL kan bijhouden. Deze middag nemen Smartbooqing en Crowe Howarth Foederer je mee in de implementatie van hoogwaardige robotiserende boekhouding voor hun organisatie. Tijdens de presentatie geven we je een kijkje in de keuken en bespreken we de kansen, uitdagingen en hindernissen die we samen hebben genomen om met Smartbooqing een enorme sprong voorwaarts te maken op het gebied van snelheid, kwaliteit en consistentie.

Na de presentatie (metmeer dan 150 participanten) zal Smartbooqing aanwezig zijn op de informatiemarkt om vragen te beantwoorden.