Blog
Smartbooqing als Partner Uitgenodigd
voor BDO BSO Expo 2021!

Het in Nederland gevestigde SmartBooqing, dat geavanceerde AI-gebaseerde factuurverwerking en geavanceerde boekhouddiensten aanbiedt, is uitgenodigd door BDO om samen te werken en zijn eersteklas softwareoplossingen en geavanceerde functies te presenteren op de aankomende BDO BSO Expo 2021.
De virtuele BSO Expo zal meer dan 500 senior zakelijke professionals uit 150 landen hebben, met als thema van de expo “Samen Groeien door een Uitzonderlijke Klantbeleving te Bieden”. Het zal een unieke interactieve ervaring zijn, bestaande uit seminars, lezingen, presentaties en digitale stands voor partners om hun oplossingen tentoon te stellen en in contact te komen met bezoekers van over de hele wereld. Het tweedaagse evenement op 5 en 6 oktober 2021 heeft een vol programma met prominente sprekers, boeiende discussies en indrukwekkende oplossingen die worden tentoongesteld.
BDO is een toonaangevend internationaal netwerk van openbare accountantskantoren, belastingadvies-, advies- en bedrijfsadviesbureaus die professionele diensten verlenen. Vanaf 2020 heeft BDO-lidmaatschapskantoren in 167 landen, werkt samen met ongeveer 91.001 partners en medewerkers in meer dan 1.658 kantoren over de hele wereld en is het vijfde grootste accountantsnetwerk ter wereld. Het wereldwijde honorariuminkomen van alle BDO-lidmaatschapskantoren voor het jaar eindigend op 30 september 2020 bedroeg in totaal 10,3 miljard dollar. In oktober 2018 werd BDO aangekondigd als winnaar van de Network of the Year award tijdens de International Accounting Bulletin (IAB) Awards 2018. Het netwerk, oorspronkelijk opgericht in 1963 als Binder Seidman International door kantoren uit Canada, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, wordt gecoördineerd door BDO Global Coordination B.V., met een kantoor in Zaventem, België. De naam BDO, voor het eerst bedacht in 1973, was een afkorting voor Binder Dijker Otte & Co.
Het in Nederland gevestigde SmartBooqing, een toonaangevende Fintech-oplossingsaanbieder, bekend om zijn geavanceerde functies en unieke geavanceerde oplossingen, werkt al bijna een decennium samen met BDO Nederland. Het bedrijf heeft de BDO-kantoren in Nederland geholpen. De technologische aanbiedingen van Smartbooqing omvatten: Smart UBL, zijn foutloze, document-naar-digitale oplossing die gegevens uit elk document haalt en integreert met verschillende ERP-systemen; Smartbooqing, zijn eersteklas geavanceerde boekhouding, verwerking van multi-line facturen en geavanceerde gegevensverrijking software en Switch, zijn platform dat organisaties in staat stelt over te stappen naar een volledig digitaal ecosysteem. Als toonaangevend Peppol-toegangspunt helpt de organisatie bedrijven hun boekhoudkundige en financiële diensten toekomstbestendig te maken. Smartbooqing bedient al vele jaren wereldwijde grootheden zoals BDO, RSM en deJong&Laan en heeft hen geholpen hun efficiëntie te verhogen.
Voor meer informatie, ga naar:
www.smartbooqing.com
www.bdo.global/en-gb/hom