Blog
Wissel eenvoudig facturen uit
met Simplerinvoicing

Simplerinvoicing maakt het mogelijk om digitale facturen rechtstreeks tussen bedrijven te verzenden. Sneller, betrouwbaarder en eenvoudiger. Dit gebeurt via het beveiligde Peppol-netwerk.

Wat is het PEPPOL-netwerk?

Het PEPPOL-netwerk zorgt ervoor dat het mogelijk is om e-facturen (UBL) te versturen en te ontvangen. Dit is al mogelijk in alle bedrijven in Europese landen. Het is dus ook mogelijk om de UBL-facturen naar KVK- en OIN-nummers te verzenden. Smartbooqing is een gecertificeerde partner van PEPPOL en heeft het UBL Ready kwaliteitskeurmerk. Smartbooqing is klaar voor de toekomst en vooruitstrevend om de groei van e-facturering te stimuleren.

Wat is simplerinvoicing / PEPPOL?

Peppol wordt in Nederland vertegenwoordigd door Simplerinvoicing. Bedrijven en veel softwareleveranciers werken aan een standaard voor de volledig automatische uitwisseling van facturen tussen overheid, grote bedrijven en kleine ondernemers.

Wat zijn de voordelen?

Zo kunnen wij facturen sneller, efficiënter en nauwkeuriger te verwerken. Omdat de facturen rechtstreeks via het beveiligde PEPPOL-netwerk worden geleverd, komen ze ook direct in de boekhouding terecht. Facturen die niet meer hoeven te worden verwerkt en dit betekent natuurlijk veel sneller en nauwkeuriger werken. Net als een papieren factuur moet deze natuurlijk geboekt worden. Smartbooqing zorgt voor een 100% volledig automatische verwerking door onze unieke ICAP-technologie.