Eenvoudig facturen uitwisselen met Simplerinvoicing

Met simplerinvoicing is het mogelijk om digitale facturen rechtstreeks te verzenden tussen bedrijven. Sneller, betrouwbaarder en eenvoudiger. Dit gaat via het veilige Peppol netwerk.

Wat is het PEPPOL netwerk?

Het PEPPOL netwerk zorgt ervoor dat het mogelijk is om e-facturen (UBL) te sturen en te ontvangen. Dit kan al in alle Europese landen voor alle bedrijven. Zo is het dus ook mogelijk om de UBL facturen te sturen naar KVK en OIN nummers. Smartbooqing is gecertificeerd partner van PEPPOL en heeft het UBL Ready keurmerk. Smartbooqing is klaar voor de toekomst en vooruitstrevend om de e-facturatie groei te stimuleren.

Wat is simplerinvoicing/PEPPOL?

In nederland wordt Peppol vertegenwoordigd door Simplerinvoicing. Hierin werken bedrijven en vele softwareleveranciers aan een standaard voor het volledig automatisch uitwisselen van facturen tussen overheid, grote bedrijven en kleine ondernemers.

Wat zijn de voordelen?

Hiermee kunnen we sneller, efficiënter en nauwkeuriger facturen verwerken. Doordat de facturen direct via de beveiligde PEPPOL netwerk worden afgeleverd komen deze ook direct in de boekhouding terecht. Facturen die dus niet meer verwerkt te hoeven worden en dit betekent natuurlijk veel sneller en nauwkeuriger werken. Net zoals een papieren factuur moet deze natuurlijk worden geboekt. Smartbooqing zorgt voor een 100% volautomatische verwerking door onze eigen unieke ICAP technologie.