Blog
RSM kiest voor
de slimme factuurverwerking
van Smartbooqing.

Hengelo, Nederland: 19 mei 2022 – Smartbooqing, een toonaangevende aanbieder van platforms en oplossingen voor boekhoudservices, kondigde vandaag zijn samenwerking aan met FIT Administraties, een toonaangevend administratiekantoor in Alkmaar, Nederland. FIT Administraties is een jonge ambitieuze organisatie en zal gebruikmaken van het platform van Smartbooqing om de verwerking van hun facturen te automatiseren en te optimaliseren. De samenwerking geeft FIT Administraties de mogelijkheid om zijn bedrijfsmodel exponentieel te schalen met geavanceerde boekhoudmogelijkheden.
De combinatie van kwaliteit en productiviteit was doorslaggevend. Smartbooqing heeft een sterke OCR met meer herkenningspunten dan veel concurrenten op dit gebied. Bovendien hebben we een gezamenlijke visie om meer bedrijven aan te sluiten op het Peppol-netwerk.
Na een uitgebreid oriëntatieproces heeft RSM besloten om Smartbooqing te kiezen voor al hun factuurverwerking. In januari zijn we begonnen met verwerken in Smartbooqing. “De overgang naar Smartbooqing verliep zeer soepel en was binnen enkele dagen geregeld”, aldus Tim Wiebering.
Verschillende oplossingen zijn een aantal maanden uitvoerig getest. “We behalen betere kwaliteit en productiviteit met Smartbooqing en daardoor kunnen we onze klanten beter van dienst zijn. Door de nauwkeurigheid en snelheid die we met Smartbooqing kunnen bereiken, wordt het uitbesteden van administraties steeds aantrekkelijker voor het MKB. De verwerking van facturen is gebaseerd op de slimste technologie en algoritmes. Er worden meer controles en automatiseringen toegepast en met opties zoals verbeteringsrapporten en sjabloonfunctionaliteiten hebben we ook meer interne controle.”

Over RSM

RSM is een toonaangevend accountancy- en belastingadvieskantoor. Meer dan 550 medewerkers werken vanuit 11 locaties in Nederland. Op internationaal niveau maakt RSM deel uit van het RSM-netwerk, het 6e netwerk ter wereld van onafhankelijke accountants- en adviesbureaus.