Voeg je bij Shweta Lodaya,
Co-CEO van Smartbooqing
en Eastern Enterprise, op

The Dutch Startup
Conference 2023
Welkom bij het meest verwachte evenement van het jaar, The Dutch Startup Conference 2023. Onze Co-CEO, Shweta Lodaya, deel zal uitmaken van een dynamische paneldiscussie tijdens The Dutch Startup Conference 2023. Dit prestigieuze evenement brengt brancheleiders, innovators en ondernemers samen om de toekomst van het opschalen van startups in Nederland te verkennen.

Overzicht van het Evenement

The Dutch Startup Conference 2023, gehost door Startup Network Europe, brengt honderden Nederlandse startup oprichters en internationale investeerders samen. De versie van 2022 van dit evenement trok meer dan 500 deelnemers en is volledig gratis om bij te wonen.

28th
September

When:

6:00 pm – 8:00 uur CEST

Where:

Zuiderkerk, 72 Zuiderkerkhof
1011 WB, Amsterdam,
Netherlands

Agenda

18.00 – 18.25 uur CEST

Netwerken

18.25 – 18.30 uur CEST

Introductie

18.30 – 19.00 uur CEST

Paneldiscussie “Scaleup Nederland”

19.00 uur en daarna

Networking

Over Shweta Lodaya

Shweta Lodaya is mede-CEO en oprichter van Smartbooqing en Eastern Enterprise.

Smartbooqing is een fintechbedrijf gespecialiseerd in op AI gebaseerde oplossingen voor accounts payable voor grote accountancykantoren en bedrijven. Eastern Enterprise is een toonaangevende technologiedienstverlener gespecialiseerd in samenwerking met start-ups en gevestigde bedrijven voor succesvolle technologische groei en opschaling.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de technologiesector heeft Shweta een cruciale rol gespeeld bij het bijdragen aan het succes van talloze start-ups en bedrijven zoals Direct Wonen, ACSI, Weekendjeweg.nl en nog veel meer in Nederland. Haar passie voor ondernemerschap en innovatie is haar grootste drijfveer om een verschil te maken in dit landschap.

Nog meer weten over smartbooqing en onze oplossing

Klaar om de wereld van AI-aangedreven Accounts Payable-oplossingen te verkennen? Klik op onderstaande knop en ontdek hoe Smartbooqing jouw organisatie kan helpen bloeien!

Ontdek onze startupspagina