Voor 7 jaar het slimste jongetje van de klas.

iphone-banner

Slim, slimmer, slimst

Smartbooqing is ‘s werelds slimste factuurverwerker. Met behulp van zelf ontwikkelde ICAP-technologie, deep-learning en Big Data maken wij het verschil.

De enige die complexe facturen automatisch verwerkt.

Simpele facturen verwerken is in de basis niet speciaal. Een simpele OCR (scan en herken) kan dit  oplossen. Het wordt pas een uitdaging als de complexe facturen automatisch verwerkt moeten worden. Smartbooqing doet dit als de beste.

Handmatig uitsplitsen is niet van deze tijd

Heb je een factuur met verschillende regels? Dan moet deze bij veel applicaties nog steeds handmatig uitgesplitst worden. Met Smartbooqing is dat verleden tijd. Onze slimme technologie identificeert alle regels en verwerkt deze onder de juiste boekingscode.

Iphone img

80% van je facturen nooit meer hoeven te bekijken

Waarom zou je nog altijd alle facturen nalopen wanneer je weet dat 80% van de facturen altijd dezelfde informatie bevat? Zonde van je tijd toch? Doordat Smartbooqing facturen op regelniveau verwerkt zien wij wanneer facturen automatisch verwerkt kunnen worden of je aandacht nodig hebben. Zo hoef je al snel 80% van de facturen niet meer te controleren. Makkelijk toch?

Verwerken met 100% Consistentie

Handmatig verwerken zorgt voor een foutmarge die later moet worden rechtgetrokken in de jaarrekening. Door 100% consistente verwerking is dat verleden tijd. Verhoogt de kwaliteit van de administratie en zorgt dat de accountant minder tijd kwijt is met het opstellen van de jaarrekening.

Data Driven Performance

Doordat Smartbooqing alle facturen met hoge kwaliteit en 100% consistentie automatisch verwerkt wordt het mogelijk om de performance tussen en binnen teams te meten. De rapportages die hieruit volgen dragen bij aan het verhogen van de efficiëncy en performance voor de onderneming.

Kennis maken?
Wij zijn te vinden bij de volgende evenementen