Voor 7 jaar het slimste jongetje van de klas.

iphone-banner

Slim, slimmer, slimst

Smartbooqing is ‘s werelds slimste factuurverwerker. Met behulp van zelf ontwikkelde ICAP-technologie, deep-learning en Big Data maken wij het verschil.

De enige die complexe facturen automatisch verwerkt.

Simpele facturen verwerken is in de basis niet speciaal. Een simpele OCR (scan en herken) kan dit  oplossen. Het wordt pas een uitdaging als de complexe facturen automatisch verwerkt moeten worden. Smartbooqing doet dit als de beste.

Handmatig uitsplitsen is niet van deze tijd

Heb je een factuur met verschillende regels? Dan moet deze bij veel applicaties nog steeds handmatig uitgesplitst worden. Met Smartbooqing is dat verleden tijd. Onze slimme technologie identificeert alle regels en verwerkt deze onder de juiste boekingscode.

Iphone img

80% van je facturen nooit meer hoeven te bekijken

Waarom zou je nog altijd alle facturen nalopen wanneer je weet dat 80% van de facturen altijd dezelfde informatie bevat? Zonde van je tijd toch? Doordat Smartbooqing facturen op regelniveau verwerkt zien wij wanneer facturen automatisch verwerkt kunnen worden of je aandacht nodig hebben. Zo hoef je al snel 80% van de facturen niet meer te controleren. Makkelijk toch?

Verwerken met 100% Consistentie

Handmatig verwerken zorgt voor een foutmarge die later moet worden rechtgetrokken in de jaarrekening. Door 100% consistente verwerking is dat verleden tijd. Verhoogt de kwaliteit van de administratie en zorgt dat de accountant minder tijd kwijt is met het opstellen van de jaarrekening.

Data Driven Performance

Doordat Smartbooqing alle facturen met hoge kwaliteit en 100% consistentie automatisch verwerkt wordt het mogelijk om de performance tussen en binnen teams te meten. De rapportages die hieruit volgen dragen bij aan het verhogen van de efficiëncy en performance voor de onderneming.

Snel van start.

Smartbooqing werkt vanaf de eerste factuur die naar het systeem gestuurd wordt. Het platform hoeft maar één keer ingesteld te worden. Smartbooqing verwerkt 100% correct vanaf de eerste factuur ongeacht het bestand dat naar Smartbooqing verstuurd wordt.

Aanleveren is een peulenschil.

Stuur facturen door zoals je deze ontvangt. Scheiden en sorteren is niet nodig. Wij weten wanneer een factuur begint en eindigt, ook al bestaat deze uit meerdere pagina’s. Hebben jouw leveranciers een PEPPOL portal? Smartbooqing is official partner van het Peppol netwerk en kan automatisch facturen ophalen uit leveranciersportals om deze daarna 100% automatisch te verwerken.

Stuurt je leverancier jouw een UBL factuur toe? Ook hier kan Smartbooqing uitstekend mee overweg. UBL facturen worden direct door de slimme algoritmes van Smartbooqing verwerkt.

Veiligheid voor alles.

Data beveiliging is voor ons van groot belang. Daarom staan onze servers in Nederland en voldoen wij aan alle normen voor ISAE 3402.

Een foto zegt meer.

Verwerk facturen in de boekhouding door een foto te maken met een smartphone of tablet. Maak een foto via de Smartbooqing app en wij verwerken de factuur direct in je boekhouding.

Opgeslagen in de cloud.

Smartbooqing bewaart alle facturen voor minimaal 7 jaar in de cloud. Rijen met ordners op kantoor en bonnen kopiëren omdat deze anders vervagen is verleden tijd.

Review alleen wat aandacht nodig heeft.

Alle facturen in een administratie bekijken is nergens meer voor nodig. Met Smartbooqing bekijk je alleen nog de facturen die echt aandacht nodig hebben. Hierdoor wordt de reviewtijd met 80% ingekort.

Er kan er maar een de beste zijn.

Smartbooqing bewaart alle facturen voor minimaal 7 jaar in de cloud. Rijen met ordners op kantoor en bonnen kopiëren omdat deze anders vervagen is verleden tijd.

Digitalisering van de boekhouding

UBL, Peppol, E-facturatie, digitale declaraties en platformen. Hoe kun de nieuwste ontwikkelingen snel en eenvoudig ontsluiten voor je boekhouding of die van je klanten?

Met Switch – Go Digital stap je moeiteloos over naar de meest geavanceerde one-stop solution voor digitale factuurverwerking. Digital facturen worden automatisch opgehaald uit de digitale platforms, verwerkt en verzonden. Je ziet eenvoudig welke platformen voor jou interessant zijn om te activeren en binnen 5 minuten heb je deze platformen aangesloten. Zodoende krijg je de perfecte combinatie waar e-facturen rechtstreeks via digitale platformen van de bron worden ontvangen, automatisch op regelniveau worden verwerkt en in je boekhouding komen zonder enige menselijke tussenkomst.