Alle informatiein je broekzak

iphone-banner

Altijd bij de hand

Download de Smartbooqing app voor iOS

Direct inzicht

Met de Financial Reporting feature in de Smartbooqing app heb je gelijk inzicht in je onderneming. Wie zijn de grootste crediteuren? Welke facturen hebben écht je aandacht nodig? Smartbooqing houd je op de hoogte.

Upload facturen via de app

Facturen inscannen is verleden tijd. Maak eenvoudig een foto van je factuur en wij verwerken deze zoals je van ons gewend bent. Daarnaast slaan wij de factuur voor de komende 7 jaar op.

Iphone img

Maak een foto van je factuur

Makkelijker dan dit wordt het echt niet! Maak een foto van je factuur met de Smartbooqing app en stuur deze direct door naar je boekhouding. Wij verwerken de factuur zoals je van ons gewend bent.

Autoriseer binnenkomende facturen

(live Q3-2017)

Is het voor een deel van de facturen nodig dat er een autorisatie plaatsvindt? Via de Smartbooqing app kunnen facturen via één of meerdere personen geautoriseerd worden.

Reviewen vanuit je broekzak

Smartbooqing verwerkt alle facturen compleet en consistent. Hierdoor hoeft maar een klein deel van de facturen gecontroleerd te worden. Door de controle uit te kunnen voeren vanaf je smartphone of tablet doe je de controle wanneer het uitkomt.

Kennis maken?
Wij zijn te vinden bij de volgende evenementen