Ontdek Switch. Digitaal factureren voor klanten en leveranciers.

switch-img

Digitaal factureren in je eigen tempo. Maar wel met een stok achter de deur.

Smartbooqing introduceert Switch. Een digitaliseringsprogramma om jouw onderneming, je klanten en je leveranciers over te laten stappen op digitaal factureren. Nog helemaal niet begonnen met digitaliseren of al aardig op weg? Switch is de steun in de rug om digitalisering te bevorderen op elk niveau.

Elk document moeiteloos verwerkt.

Één systeem dat 100% identieke verwerking van papieren en digitale facturen verzorgt. Start met hoogwaardige verwerking van de papierstroom en help jouw administraties de switch te maken naar volledig digitale factuurverwerking.

iphone-img
iphone-img

Stap voor stap digitaliseren van de factuurstroom.

Overstappen op e-invoicing werkt alleen als deze zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Wij geloven dat de enige manier om digitale factuurverwerking in een stroomversnelling te krijgen is door een set aan tools aan te bieden die de gebruiker helpt om een moeiteloze transitie te maken naar digitale factuurverwerking.

Met de tools van Smartbooqing helpen wij administraties stapsgewijs en laagdrempelig over te stappen op hoogwaardige en identieke verwerking van alle factuurstromen.

Ophalen en verwerken

Smartbooqing Switch stimuleert digitale verwerking. Als gecertificeerd acces point van het PEPPOL netwerk kunnen wij facturen van jouw leveranciers ophalen via de Smartbooqing Portal. Zo hoef jij de facturen niet meer zelf te sturen, maar halen wij ze vast voor je op. wel zo makkelijk!

PEPPOL LOGO
iphone-img

Declareren en autoriseren

Naast het maximaal automatiseren van de inkomende factuurstroom worden ook andere inkomende stromen gedigitaliseerd. Hierbij maken eindklanten gebruik van functionaliteiten als autorisatie en declaraties via de app (vanaf December 2017). 

Machine learning voor iedereen

Waarom zou je elke keer weer opnieuw kennis toevoegen aan een systeem terwijl je gebruik kan maken van collectieve kennis en deze kan toepassen op al jouw administraties? Het systeem leert continu bij en door slimme koppelingen met o.a. de Kamer van Koophandel worden alle facturen altijd op een juiste manier geboekt.

iphone-img

Smartbox voor leveranciers.

Facturen direct doorsturen naar de boekhouding? Laat leveranciers gebruik maken van onze Smartbox. Facturen komen direct in Smartbooqing terecht en gaan na akkoord door naar de boekhouding.

Smartbox is tevens jouw hulpmiddel om facturen te autoriseren alvorens deze naar de boekhouding worden verzonden.