Ontdek alle features van Smartbooqing

iphone-banner

Ontdek Smartbooqing

Snel, kwalitatief en consistent. Door onze krachtige features wordt factuurverwerking makkelijker dan ooit.

Snel van start.

Smartbooqing werkt vanaf de eerste factuur die naar het systeem gestuurd wordt. Het platform hoeft maar één keer ingesteld te worden. Smartbooqing verwerkt 100% correct vanaf de eerste factuur ongeacht het bestand dat naar Smartbooqing verstuurd wordt.

Aanleveren is een peulenschil.

Stuur facturen door zoals je deze ontvangt. Scheiden en sorteren is niet nodig. Wij weten wanneer een factuur begint en eindigt, ook al bestaat deze uit meerdere pagina’s. Hebben jouw leveranciers een PEPPOL portal? Smartbooqing is official partner van het Peppol netwerk en kan automatisch facturen ophalen uit leveranciersportals om deze daarna 100% automatisch te verwerken. 

Stuurt je leverancier jouw een UBL factuur toe? Ook hier kan Smartbooqing uitstekend mee overweg. UBL facturen worden direct door de slimme algoritmes van Smartbooqing verwerkt. 

paper-trail

Smartbox voor leveranciers.

Facturen direct doorsturen naar de boekhouding? Laat leveranciers gebruik maken van onze Smartbox. Facturen komen direct in Smartbooqing terecht en gaan na akkoord door naar de boekhouding.

Smartbox is tevens jouw hulpmiddel om facturen te autoriseren alvorens deze naar de boekhouding worden verzonden. 

Veiligheid voor alles.

Data beveiliging is voor ons van groot belang. Daarom staan onze servers in Nederland en voldoen wij aan alle normen voor ISAE 3402.

Een foto zegt meer.

Verwerk facturen in de boekhouding door een foto te maken met een smartphone of tablet. Maak een foto via de Smartbooqing app en wij verwerken de factuur direct in je boekhouding.

Opgeslagen in de cloud.

Smartbooqing bewaart alle facturen voor minimaal 7 jaar in de cloud. Rijen met ordners op kantoor en bonnen kopiëren omdat deze anders vervagen is verleden tijd.

Review alleen wat aandacht nodig heeft.

Alle facturen in een administratie bekijken is nergens meer voor nodig. Met Smartbooqing bekijk je alleen nog de facturen die echt aandacht nodig hebben. Hierdoor wordt de reviewtijd met 80% ingekort.

Er kan er maar een de beste zijn.

Smartbooqing verwerkt alle facturen 100% correct, 100% consistent en met een ongekend hoge snelheid. Start vandaag nog met Smartbooqing en vraag een demo aan.