Wat kan Smartbooqing voor uw organisatie betekenen?

Smartbooqing verhoogt de productiviteit binnen uw organisatie aanzienlijk door uw facturen volautomatisch te verwerken. Smartbooqing is in staat om zowel scande facturen als digitale facturen en zelfs UBL facturen foutloos te verwerken. De facturen worden 100% gedigitaliseerd en automatisch op regelniveau verwerkt.

Wanneer u voor Smartbooqing kiest kunt u binnen 10 minuten beginnen en de eerste stappen zetten in het volledig digitaliseren van uw boekhouding.

Sneller Beginnen 

Smartbooqing richt uw administratie automatisch in. Facturen worden direct goed verwerkt.

Sneller Aanleveren

Je kunt documenten in één keer scannen, Smartbooqing scheidt en              sorteert ze automatisch.                       

Sneller Reviewen

Alle documenten worden 100% verwerkt dus een minimale review                            volstaat.                                                  

Altijd en over uploaden

Via de Smartbooqing app is het mogelijk om facturen en bonnetjes altijd en overal te uploaden naar het portaal. Deze bestanden worden vervolgens volautomatisch toegevoegd aan de administratie. Hierdoor hoeft u uw bonnetjes niet langer zelf te bewaren en voorkomt u dat deze kwijt kunnen raken.

Download de Smartbooqing app hier

Een soepele autorisatieflow

Is het voor een deel van de facturen nodig dat deze geautoriseerd worden? Binnen Smartbooqing kunt u zelf instellen welke facturen geautoriseerd moeten worden. Het kan hierbij gaan om facturen van een bepaalde relatie of facturen boven een bepaald bedrag. 

Vervolgens kunt u per regel instellen welke medewerker de autorisatie moet uitvoeren. 

exact logo smartbooqing
visma logo smartbooqing
Twinfield-SBQ
accountview logo smartbooqing
afas logo smartbooqing
Unit 4 integratie
PEPPOL LOGO

Digitaliseer uw boekhouding

Voor een de digitalisering van uw boekhouding bent u mede afhankelijk van uw relaties. Smartbooqing helpt u bij het vinden van uw relaties op de verschillende platformen zoals Peppol en Storecove en haalt vervolgens de facturen van deze relaties voor u binnen. Voor de relaties die nog geen gebruik maken van e-facturen heeft Smartbooqing de mogelijkheid om doelgerichte campagnes in te zetten om ook deze relaties over te laten gaan tot e-facturatie.